Stud.jur. Søges til vores kontorer i Præstø og Sakskøbing

10 Jul 2018

Stud.jur. søges til advokatkontor i Præstø og Sakskøbing.

 

Som student får du et spændende og udviklende job på en arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet består bl.a. i udarbejdelse af udkast til juridiske afgørelser, oprettelse af testamenter, berigtigelser af ejendomshandler, behandling af straffesager og administrative sager. Almindeligt kontorarbejde vil også forekomme.

 

Du vil få opgaver som kan udfordre dig fagligt, hvor du har mulighed for at opnå viden der er direkte anvendelig, i forhold til din fremtidig karriere som f.eks. fuldmægtig og advokat. Du vil få indblik i forskellige juridiske discipliner i praksis, og større indsigt i potentielle fremtidige arbejdsområder. Du får derfor også opgaver, der minder om en fuldmægtigs.

 

Vi er et mindre kontor som har en uformel omgangstone, hvor alle medarbejdere inddrages i kontorets udvikling, hvilket giver os et stærkt og socialt fællesskab. Vores medarbejdere har alle klientkontakt, og arbejder selvstændigt og med ansvar for egne sager. Der vil derfor være rig mulighed for at bruge juraen i praksis.

 

Vi forestilles os bl.a.,

 

at               du er en faglig velfunderet jurastuderende, som er god til at arbejde                    selvstændigt og struktureret,

 

at               du kan lide at blive udfordret, og at du er videbegærlig,

 

at               du har interesse for andre mennesker.

 

Vi mener at din personlighed er lige så vigtig som din faglighed, derfor opfordrer vi alle til at søge stillingen. Spørgsmål i forbindelse med stillings-opslaget bedes rettes til advokat Charlotte Engelbrecht på telefon 21682342.

 

Ansøgning med cv, karakterblad, eksamensbeviser og evt. referencer kan sendes til Advokatfirmaet Engelbrecht på cen@advokatcen.dk, senest d. 15. august 2018.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Tidligere nyheder

October 17, 2019

May 16, 2019

Please reload

Arkiv

Please reload

Følg os på

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Advokatfirmaet Engelbrecht 

Søndergade 2a, 1, 4990 Sakskøbing

Adelgade 1, 4720 Præstø 

Korskildelund 6, 2670 Greve

Mail: 

post@advokatcen.dk 

sikker@advokatcen.dk

Facebook:

KODEKS_side.jpg